Un cunoscut antivaccinist a murit de COVID: „Țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă”

Stephan Harmon, un cunoscut antivaccinist şi membru al bisericii Hillsong, a murit de COVID. Acesta a fost internat în spital luna trecută după ce a contractat virusul şi a făcut pneumonie.

24 iul. 2021, 22:07
Un cunoscut antivaccinist a murit de COVID: „Țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă”
Un cunoscut antivaccinist a murit de COVID: "Țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă”

Un cunoscut antivaccinist a murit de COVID. Este vorba despre Stephen Harmon, membru al bisericii Hillsong. Acesta avea doar 34 de ani.

Un cunoscut antivaccinist a murit de COVID

Citeşte şi Avertismentul sumbru al specialiştilor: Covid-19 nu va dispărea vreodată!

Stephen Harmon a murit după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

„Am 99 de probleme, dar vaccinarea nu e una din ele”, a scris acesta pe rețelele de socializare, pe 3 iunie.

Stephen a miercuri la Centrul Medical Regional Corona, Los Angeles. Acesta a fost internat în spital luna trecută după ce s-a infectat cu SARS-COV-2 şi a făcut pneumonie.

Stephen a postat pe reţelele de socializare câteva fotografii de pe patul de spital şi şi-a rugat prietenii să se roage pentru el.

„Vă rog să vă rugați, ei chiar vor să mă intubeze și să mă pună pe un ventilator. Chiar și cele mai mici mișcări, ritmul cardiac crește și dependența de oxigen crește. și vă rog, nu cer părerea nimănui cu privire la intubare, voi face propria alegere, cer rugăciune.

Dacă nu aveți încredere că Dumnezeu mă poate vindeca de prostul vostru de ventilator, atunci țineți Iadul în afara camerei mele de Terapie Intensivă; nu există loc aici pentru frică sau lipsă de credință”, a scris bărbatul pe reţelele de socializare, potrivit The Independent.

Fondatorul Hillsong, Brian Houston, a fost cel care a dat vestea tristă.

Citeşte şi Ciuperca neagră omoară din ce în ce mai mulţi bolnavi de Covid. Peste 4.300 de decese au fost raportate în India