Un cunoscut CUPLU de la HOLLYWOOD este în culmea fericirii. Actorii au devenit părinţii unei fetiţe

Actriţa Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi partenerul ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, în vârstă de 33 de ani, au devenit părinţii unei fetiţe.

17 sept. 2014, 08:28

Purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat încă informaţia, motiv pentru care nici numele bebeluşului nu este cunoscut, potrivit Huffington Post.

Acesta este primul copil pentru ambele vedete. Cei doi actori, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul ” The Place Beyond The Pines”, lansat pe marile ecrane în 2013.

Citeşte şi Eva Mendes este însărcinată în ŞAPTE LUNI cu Ryan Gosling

Eva Mendes, născută în Florida, de origine cubaneză, a rămas foarte discretă în privinţa sarcinii sale şi nu s-a arătat niciodată în public cu rochii mulate care să îi expună silueta rotunjită de viitoare mămică. Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele „The Notebook”, „Blue Valentine”, „Drive” şi ” The Ides of March” fiind apreciate de critici. Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul „Lost River”, în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.