Un cunoscut MANELIST din România nu mai are voie să intre în AMERICA timp de 100 de ani

Manelistul Adrian Minune nu mai are voie să meargă în SUA, după ce un fost membru al trupei care a rămas în America a fost arestat. Adi Minune garanta întoarcerea în ţară a trupei de la concertele susţinute în America.

20 oct. 2013, 06:35

Autorităţile din Statele Unite l-au trecut pe Adrian Minune pe lista neagră, după ce un membru al trupei sale, care a refuzat să se întoarcă în ţară, a fost arestat pentru trafic de droguri, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Manelistul Adrian Minune, în război cu ANI pentru 100.000 de euro

Manelistul îşi ia adio de la concertele din America. Vedeta a primit interdicţie să mai intre pe teritoriul Statelor Unite pentru următorii 100 de ani. Autorităţile de peste ocean au luat această decizie după ce poliţia federală l-a arestat pe instrumentistul care a dezertat acum câţiva ani din trupa lui Adi Minune. Pentru deplasările în America, acesta garanta întoarcerea trupei în ţară.

Citeşte şi Un cunoscut MANELIST a devenit tată la doar 17 ani FOTO

Când instrumentistul a intrat în colimatorul poliţiei americane, autorităţile au luat la puricat și actele lui Adi Minune. Atunci au descoperit că infractorul român a intrat pe teritoriul american cu ocazia unui concert al lui Minune. Cântăreţul de manele era chemat des să le cânte românilor din diaspora. Şi nu mergea singur, ci însoţit de o orchestră numeroasă.