Un cunoscut medic s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia

Șoc în lumea medicală din România. O doctoriță cunoscută a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat în gol, de la etajul 3 al blocului în care locuia.

12 apr. 2023, 12:00
Un cunoscut medic s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia

Maria Nicolescu, un cunoscut medic de familie din Curtea de Argeș, s-a sinucis duminică seara. Femeia s-a aruncat în gol de la etajul 3 al blocului în care locuia alături de soț. Trupul ei a fost descoperit pe stradă, de un trecător, martorul fiind cel care a sunat de îndată la 112 și a anunțat poliția.

Polițiștii și cei de pe ambulanța care au ajuns rapid la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul.

Citește și: Mama tânărului ucis de Monica Odagiu, primele declarații. Femeia este distrusă de durere: „Era iubit de toată lumea! Nu este adevărat ce s-a spus”

Doctorița Maria Nicolescu locuia împreună cu soțul ei într-un apartament de pe strada Banu Mărăcine din Curtea de Argeș. Ambii erau medici de familie. Surse citate de ziaruldinmuscel.ro spun că doctorița în vârstă de 68 de ani avea probleme de sănătate. Se pare că din acest motiv, doctorița a decis să își încheie socotelile cu viața.

Citește și: A murit Daniel. Motociclistul de 32 de ani era în comă de 10 zile după un accident în Copou

La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști de la Poliția Curtea de Argeș. Pe trupul neînsuflețit nu au fost observate urme de violență. Cadavrul a fost transferat la Serviciul de Medicină Legală Argeș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului femeii.