Un cunoscut om de afaceri, membru al PRU, a murit în condiţii suspecte

Un cunoscut om de afaceri, membru al PRU - filiala Turda, a murit în condiţii suspecte. Maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens, a izbit un TIR apoi s-a oprit într-un parapet. Ciudat este faptul că poliţiştii nu au găsit urme de frânare.

07 ian. 2017, 08:46
Un cunoscut om de afaceri, membru al PRU, a murit în condiţii suspecte

Impactul a fost atat de puternic incat victima nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. Dupa primele cercetari, anchetatorii spun ca iau in calcul toate variantele, mai ales ca la fata locului nu au gasit urme de franare.

Soferul in varsta de 62 de ani era singur in autoturism si se indrepta catre Turda. Pe Drumul National 1 insa, intr-o curba, a pierdut controlul asupra volanului si a ajuns cu masina pe celalalt sens de mers. A lovit frontal un TIR care circula regulamentar si s-a oprit intr-un parapet de pe marginea soselei.

Sofer TIR: „A intrat in mine, cu 10 metri inainte a intrat in fata mea, a intrat direct in mine. Nu pot sa imi dau seama ce viteza avea. Venea normal pe banda lui. Nu stiu ce a patit, ceva s-a intamplat, ori a adormit, ori i s-a facut rau, nu stiu. Nu are urma de franare, nu are nimic.”

Gigi Constantinescu avea afaceri în domeniul asigurărilor. Anul trecut, a candidat la funcţia de primar al municipiului Turda din partea Partidului Social Românesc, iar în prezent activa în Organizaţia locală a PRU Turda.

”Regretăm trecerea prematură la cele veşnice a prietenului şi colegului nostru, Gigi Constantinescu. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!”

este mesajul transmis de colegii de partid. O anchetă va stabili cauzele accidentului.