Un cunoscut politician, tată pentru a patra oară, la 62 de ani

Este vorba despre cunoscutul politician László Tőkés, care se pregăteşte să devină din nou tătic, deşi se apropie de 62 de ani.

07 ian. 2014, 08:22
Un cunoscut politician, tată pentru a patra oară, la 62 de ani

Soţia europarlamentarului este însărcinată în 8 luni, astfel că Tőkés va deveni pentru a patra oară tată în februarie. În plin scandal de partaj cu fosta soţie, Tőkés s-a recăsătorit de curând. Din prima căsătorie, acesta are trei copii, doi băieţi şi o fată.

Nunta celor doi a avut loc la Gomba, o localitate de lângă Monor, unde noua soţie a lui Tokes, Levay Tunde, este profesoară de muzică, potrivit Mediafax. Nunta din Ungaria s-a desfăşurat în cerc restrâns, cu discreţie, iar potrivit aceloraşi surse la eveniment au participat cei trei fraţi ai lui Tokes Laszlo.

„Europarlamentarul László Tőkés şi profesoara de muzică Levay Tunde s-au căsătorit sâmbătă, 28 decembrie 2013 şi cu ocazia acestui eveniment vă dorim multă fericire, Dumnezeu să binecuvânteze această familie”, se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a europarlamentarului.

Levay Tunde, originară din zona Braşovului, este tot la a doua căsătorie, ea având doi copii cu primul ei soţ, jurnalistul Kristaly Lehel, de care a divorţat în decembrie.

Laszlo Tokes a divorţat în urmă cu doi ani. Procesul de divorţ intentat de soţia europarlamentarului Tokes Laszlo, Tokes Edith, s-a încheiat, în februarie 2011, la Judecătoria Oradea, magistraţii dispunând desfacerea căsătoriei din culpă comună, şi nu din culpa exclusivă a soţului, aşa cum ceruse femeia.