Până la 24 de ani, un PREZENTATOR se laudă că a făcut SEX cu 1.000 de femei

Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori TV din Marea Britanie a recunoscut de curând că a făcut sex cu 1000 de femei, chiar dacă are doar 24 de ani, începându-şi viaţa sexuală la vârsta de 14 ani. Kirk Norcross a scris de curând o carte biografică în care îşi povesteşte viaţa pe care a avut-o până în prezent.

14 apr. 2013, 12:27

Kirk Norcross poate fi considerat un bărbat norocos. Chiar dacă are doar 24 de ani, el se laudă că a făcut sex cu aproximativ 1.000 în doar zece ani, ceea ce înseamnă 100 de femei pe an, potrivit The Sun.

Citeşte şi Bărbaţii mint: Nu le plac femeile naturale. Ce tipuri de machiaj preferă

Adorat de femei şi urât de bărbaţi, fostul star al emisiunii „The Only Way Is Essex”, urmează să îşi lanseze o carte autobiografică, numită Essex Boy: My Story. Printre cele mai cunoscute femei cu care s-a distrat în dormitor se numără numeroase vedete britanice, printre care şi cunoscuta actriţă porno, Gemma Massey, şi modelele Jodie Marsh, Lauren Pope sau Amy Childs. Cu toate acestea, faima fostului prezentator a scăzut după ce a reununţat pentru a două oară, cu scandal, la show-ul care l-a făcut celebru în toată lumea, Towie, una dintre cele mai vizionate emisiuni din Marea Britanie.

Kirk s-a decis să renunţe chiar la jumătatea sezonului din motive personale, declarând că emisiunea s-a schimbat prea mult şi nu vrea să meargă mai departe. Cu toate acestea, jurnaliştii britanici sunt de părere că venirea în emisiune a altor doi bărbaţi sexy l-au deranjat, acesta fiind adevăratul motiv pentru care s-a decis să renunţe.
 
„Nu sunt un caracter, aceasta este viaţa mea şi modul în care m-a portretizat emisiunea în ultimele săptămâni nu mi-a lăsat altă opţiune decât să plec”, a spus el într-un mesaj pe Twitter.