Un cunoscut RAPPER şi-a bătut un fan cu MICROFONUL, la o săptămână după ce a scăpat de ÎNCHISOARE

Unul dintre membrii cunoscutei trupe britanice de hip-hop N-Dubz a fost filmat în timp ce lovea cu microfonul un fan, în timpul unui concert, la doar câteva zile după ce fusese cruţat de închisoare, fiind acuzat că atacase o altă persoană.  Dappy s-a supărat la doar câteva minute după începerea concertului şi a coborât în mijlocul mulţimii, pocnindu-l pe unul dintre bărbaţii aflaţi în primele rânduri.

01 apr. 2013, 18:15
Un cunoscut RAPPER şi-a bătut un fan cu MICROFONUL, la o săptămână după ce a scăpat de ÎNCHISOARE

În timpul unui concert susţinut în Hereford, nervosul rapper britanic Dappy şi-a lovit unul dintre fani la doar cinci minute după ce a început să cânte. El a fost filmat cu un telefon mobil, iar imaginile au ajuns pe internet, devenind în scurt timp viral.

Citeşte şi Cum a ajuns o vedetă TV să aibă FAŢA DESFIGURATĂ, după ce a purtat TOCURI de 10 cm FOTO

„S-a oprit din cântat şi a venit în mulţime, lovind pe cineva chiar în faţă”, a declarat Sophie Carter, o tânără de 20 de ani prezentă la concert, pentru publicaţia The Sun.

Citeşte şi Cum şi-a pus o tânără SILICOANE de mii de lire pe banii STATULUI: Noii mei sâni mi-au schimbat viaţa

Inedit este faptul că reacţia violentă a artistului vine la doar o săptămână după ce acesta a fost achitat într-un proces în care atacase o altă persoană. El a scăpat ca prin urechile acului de câţiva ani de închisoare. În vârstă de 25 de ani, cântăreţul este cunoscut pentru violenţa de care dă dovadă atât în viaţa publică, cât şi cea privată.

Citeşte şi Povestea celui mai ciudat CUPLU: Au renunţat la PREJUDECĂŢILE celor din jur pentru a rămâne împreună

Potrivit martorilor prezenţi în clubul în care a avut loc incidentul, în urma loviturii victima s-a prăbuşit la pământ şi a fost dusă la spital într-un taxi. Vedeta s-a apărat declarând că bărbatul plănuia să arunce un pahar spre el, lucru care ar fi putut să îl rănească fatal.

Citeşte şi Cel mai nepotrivit cadou oferit de o MAMĂ: Trei pastile de ECSTASY pentru un copil de 13 ani