Un cunoscut top model a murit de la o banală injecţie

Raquel Santos, o tânără din Rio de Janeiro (28 de ani), Brazilia, care spera să ajungă un model celebru a murit în urma unui stop cardiac provocat, din cîte se pare, de o injecție pentru eliminarea ridurilor, dar și de un medicament.

14 ian. 2016, 11:28

Fotomodelul Raquel Santos, de 28 de ani, a murit după ce şi-a făcut injecţii în faţă pentru a scăpa de ridurile “râsului” din jurul gurii. Santos, mamă a doi copii de 13, respectiv, 7 ani, era obsedată de aspectul său, în special al feței, așa că a apelat de nenumărate ori la chirurgia plastică. O prietenă de-a sa,  Debora Azevedo, a dezvăluit că Raguel ”era foarte interesată de felul în care arată și ar fi apelat la orice pentru a-și menține look-ul”.

Mai mult, fotomodelul ar fi luat, de mai multe ori, Potenay, un medicament ilegal folosit în scopul optimizării performanțelor fizice. Poliția investighează acum și această pistă.

Apropiații acesteia spun că Santos „fuma exagerat de mult și că-și injecta Potenay înainte de a merge la sala de antrenament”. Tot aceștia amintesc de o Raquel ”foarte fericită, prietenoasă și plină de vise. Tot ce își dorea era să ajungă model!”.

Injecţiile conţineau o substanţă ce întăreşte muşchii, însă în acelaşi timp creşte tensiunea arterială. „Mie îmi plăcea cum era, nu trebuia să-şi facă operaţii estetice”, a spus iubitul său, Gilberto Azevedo.