Un cuplu a făcut o descoperire ciudată chiar sub casa în care locuia. Se tem pentru viaţa lor

O familie din Marea Britanie se teme ca a eliberat o forta malefica in casa, dupa ce, investigand un gratar misterios din podeaua casei au descoperit ca este de fapt intrarea secreta spre o biserica.

14 oct. 2014, 13:38

Pat si Diane Farla erau gazdele unei petreceri atunci cand, impreuna cu un prieten, au decis sa vada unde duce gratarul din metal aflat in podeaua casei, scrie stirileprotv.ro.

Proprietarii au gasit in mijlocul bisericii o cruce putrezita, foarte veche, care se pare ca a cazut de pe un perete. De asemenea, in biserica veche din anii 1700 s-au pastrat si scaunele de lemn pe care obisnuiau sa stea credinciosii la slujba. Cei trei au mai gasit ziare de la inceputul anilor 1900 si sticle de alcool goale.

Citeşte şi PROFEŢIILE lui ARSENIE BOCA despre schimbarea care va ZDRUNCINA din temelii Biserica Catolică

Potrivit istoricilor, casa a fost construita acum aproximativ 230 de ani. Tot acestia cred ca biserica a fost construita de catolici, atunci cand crestinismul se afla in afara legii, si era un loc secret de intalnire al acestora. Insa, expertul in istorie Richard Westwood Brookes sustine ca ar fi putut fi folosita si ca buncar, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. 

Citeşte şi FANTOMĂ filmată de o cameră de supraveghere într-un CASTEL BÂNTUIT: A încercat să ne atragă atenţia că EXISTĂ

Proprietarii, care au cumparat locuinta in urma cu trei ani, se tem acum ca au atras raul asupra lor, dupa ce au descoperit intr-o fotografie facuta in biserica o formatiune cetoasa stranie, despre care cred ca ar fi o… fantoma!