Un cuplu celebru din showbiz se apropie de DESPĂRŢIRE. Ce vedetă a intervenit între ei

Ellie White și Doru Tincă, iubitul și managerul ei, au din nou probleme sentimentale.

16 sept. 2014, 14:59

De când el este tour manager pentru Alexandra Stan, nu se mai înțeleg bine deloc„, a povestit, în exclusivitate pentru Click.ro, un amic al celor doi.

Se iubesc de aproape șapte ani, dar au avut o relație presărată cu certuri și despărțiri. Iar în ultimii trei ani problemele au fost parcă din ce în ce mai grave. Din 2012 până în prezent, Ellie White și iubitul și managerul ei Doru Tincă au amânant nunta de trei ori. Iar acum cununia nu mai pare să fie în planurile lor, deși au împreună un copil superb, Mihăiță.

Ellie e foarte geloasă de când Doru e din ce în ce mai apropiat de Alexandra Stan, cu care a călătorit foarte mult în ultima vreme, în turneu mondial. Problemele astea au început prin primăvară. Nici nu au mai putut pleca împreună în vacanță și au stat mai mult separați. Iar Ellie s-a ocupat singură de Mihăiță și îi este foarte greu, pentru că bunicii nu se pot ocupa de micuț„, a povestit un apropiat al celor doi.

Cât timp Doru Tincă a fost umbra Alexandrei Stan în Japonia, Turcia, Mexic, Olanda, Franța sau Spania, logodnica lui a fost supravegheată de cumnatul ei.

A avut și ea concerte, dar a fost însoțită de fratele lui Doru, pentru că el era plecat cu Alexandra„, a spus o prietenă a solistei.

Ce-i drept, Doru și-a dat seama că Ellie este geloasă și a încercat să o liniștească, dar nu a avut prea mare succes.

El se simțea cu musca pe căciulă și o suna tot timpul să vadă ce face singură acasă cu copilul. Întreba de Mihăiță, dar era stresat și ce face ea„, a mai spus amicul celor doi.

Dacă solista a fost de negăsit până în acest moment, Doru nu a negat că sunt probleme, deși spune că în acest moment nu se ia în discuție separarea.

Nu e vorba de nici o separare. Suntem bine, ne iubim, avem un copil minunat împreună. Singurul aspect mai puțin plăcut este că am tot fost plecat din țară în ultimele luni. În rest, totul e ok„, a spus Doru Tincă.