Un cuplu de vârstnici din Piatra Neamț, dans în plină stradă. Momentele cu cei doi bătrâni fericiţi au devenit virale: Rar mai vezi așa ceva – VIDEO

Imagini inedite au fost surprinse în plină stradă, în Piatra Neamţ. Un cuplu de vârstnici a fost surprins dansând fericit pe stradă, lângă o terasă.

18 ian. 2021, 17:58
Un cuplu de vârstnici din Piatra Neamț, dans în plină stradă. Momentele cu cei doi bătrâni fericiţi au devenit virale: Rar mai vezi așa ceva – VIDEO

Un cuplu de vârstnici din Piatra Neamț, dans în plină stradă. Întâmplarea a avut loc duminică, 17 ianuarie 2021. Cei doi bătrânei au auzit muzica venită de la terasă și au început să danseze pe stradă, în frig.

Un cuplu de vârstnici din Piatra Neamț, dans în plină stradă. Momentele cu cei doi bătrâni fericiţi au devenit virale: Rar mai vezi așa ceva

Un trecător s-a oprit în loc când a văzut imaginea cu cei doi şi a început să filmeze. Clipul a ajuns imediat pe internet şi s-a viralizat imediat. Românii au fost impresionaţi de gestul bătrânilor.

Imaginile au fost surprinse de un trecător și postate pe Facebook.

”Rar mai vezi așa ceva. Super”, a comentat un internaut.

”E un fim din al II-lea război mondial cu o secvență identică și nu exagerez. Strada absolut goală și în 30 de minute au trecut doar 4 persoane pe strada respectivă și de aia mi se părea wow. Pentru câteva secunde am simțit ca trăiesc exact acele vremuri. Foarte trist”, a comentat Petru Florin.

Meteoroligii anunță că, în Banat,intervalul de prognoză va începe cu vreme deosebit de rece. Temperaturile vor înregistra valori maxime de -3…-2 grade Celsius, Valorile minime vor fi de aprozimativ -9 grade Celsius. Vremea va deveni mai caldă de la o zi la alta. În intervalul 21-23 ianuarie, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Media regională a maximelor diurne va fi de 11..12 grade Celsius. Minimele vor fi de 4..5 grade.

În Crișana vremea se va încălzi semnificativ în primele zile de prognoză. În perioada 22-23 ianuarie, temperaturile vor crește de la -4 grade, spre 11-12 grade. În cea de a doua săptămână se va resimți un proces de răcire ușoară, care va determina, în intervalul 24 – 31 ianuarie, maxime diurne de 4…6 grade.

În Transilvania, primele zile ale intervalului de prognoză vor fi caracterizate de o vreme deosebit de rece, local geroasă, mai ales în cursul nopților și al dimineților, când se vor înregistra valori medii ale temperaturilor minime de -18…-14 grade. Apoi vremea se va încălzi și, în jurul datei de 24 ianuarie, media minimelor va fi de 0…1 grad, pentru ca apoi să coboare ușor, iar până la finalul celor două săptămâni, să se situeze în general între -4 și -2 grade.

În Maramureş, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopților și al dimineților la începutul primei săptămâni de prognoză, când vor fi temperaturi maxime de -8…-7 grade și minime de -14…-12 grade. Apoi va avea loc o încălzire treptată, care va determina maxime diurne de 8 grade și minime nocturne de aproximativ 2 grade, în medie regională, în jurul datei de 23 ianuarie.

În Moldova, la începutul intervalului, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea, dar până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ. Maximele termice vor crește de la medii de -8…-6 grade, la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime, de la medii de -16…-14 grade, la medii de 1…2 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo până pe 31 ianuarie. Se anunţă ger în toată ţara. Când se încălzeşte