Un cuplu din India s-a căsătorit într-un centru Covid | FOTO

Un cuplu din India a avut parte de o nuntă atipică. Mirii au fost nevoiţi să facă nunta la un centru de îngrijire Covid-19 după ce mireasa şi mama sa au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

08 dec. 2020, 09:05
Un cuplu din India s-a căsătorit într-un centru Covid | FOTO
Un cuplu din India s-a căsătorit într-un centru Covid

Un cuplu din India, dar şi cei prezenţi, au fost îmbrăcaţi cu echipamente de protecţie personale. Din cauza restricţiilor date de pandemie la ceremonia tradiţională hindusă au fost prezenţi doar trei rude appropriate mirilor şi preotul.

La ceremonie au fost prezenţi şi trei oficiali din regiunea Bara pentru a se asigura că evenimentul se desfăşoară în conformitate cu protocolul Covid-19.

Un cuplu din India s-a căsătorit într-un centru Covid

Mirii şi-au rostist jurămintele şi au dansat în jurul unui foc sacru. Cu toate că situaţia a fost una cu totul diferită şi nouă, familia mirilor a insistat ca potrivit obiceiurilor să continue nunta din moment ce o parte din ritualuri fuseseră deja încheiate.

Citeşte şi: O secție ATI a ars în întregime în India. Cinci pacienți infectați cu COVID au murit

India, peste 100 de milioane de doze din vaccinul rusesc

Grupul farmaceutic Hetero, din India, a ajuns la un acord cu fondul suveran de investiţii al Rusiei (RDIF) pentru producerea a peste 100 de milioane de doze anuale din vaccinul rusesc, Sputnik V. Studii clinice asupra vaccinului, în fazele a II-a şi a III-a, sunt în curs de desfăşurare.

Hetero, unul dintre principalii producători de medicamente generice din India, a acceptat să producă în India peste 100 de milioane de doze pe an „din Sputnik V, a anunţat într-un comunicat RDIF, care a finanţat dezvoltarea vaccinului, adăugând că producţia urmează să fie demarată „la începutul anului 2021″, informează AFP, citat de Agerpres.