Un dement a făcut prăpăd în aeroport. A distrus terminalul pricipal cu maşina, spulberând orice barieră VIDEO

Terminalul principal de pe aeroportul Sarasota-Bradenton, din Florida, a fost grav avariat, după ce un șofer a trecut cu SUV-ul a prin peretele clădirii și a făcut ravagii în biroul de check-in. Prejudiciul este estimat la 225.000 de euro.

20 dec. 2019, 18:03
Un dement a făcut prăpăd în aeroport. A distrus terminalul pricipal cu maşina, spulberând orice barieră VIDEO

Şoferul SUV-ului avea deja permisul anulat, din cauza încălcărilor codului rutier, însă asta nu l-a împieduicat să urce în continuare la volan. Cu ce rezultate, se vede în imaginile de mai jos. Trece cu bolidul ca vântul prin secţiunea de ridicare a bagajelor, iar în cele din urmă se opreşte violent în biroul de check-in. Conducătorul inconştient a fost rănit grav. O anchetă este în curs, pentru a determina cauzele şi circumstanţele aflate la originea accidentului.

Potrivit autorităţilor, autorul accidentului are un curriculum criminal foarte bogat: în mai multe rânduri, poliția l-a arestat pentru încălcări ale traficului, el a deținut și el o condamnare pentru infracțiuni precum deținerea ilegală a unei arme de foc, bătaia unui ofițer de poliție, rezistența la arest și deținerea drogurilor.

Autorul accidentului are un curriculum criminal foarte bogat: în mai multe rânduri poliția l-a arestat pentru încălcări ale traficului, are o condamnare pentru deținerea ilegală a unei arme de foc, alta pentru că a bătut un ofițer de poliție, dar şi pentru rezistență la arest și deținere de droguri.