Un deţinut condamnat la viol, găsit spânzurat în Penitenciarul Târgu Jiu

Un deținut din Penitenciarul Târgu Jiu, a fost găsit spânzurat chiar în celula în care se afla. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, vor efectua cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta, transmite IPJ Gorj.

26 iun. 2019, 13:33
Un deţinut condamnat la viol, găsit spânzurat în Penitenciarul Târgu Jiu

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Târgu Jiu, miercuri, în jurul orei 14.00, personalul medical al penitenciarului a intervenit pentru acordarea primului ajutor unui deţinut care s-a spânzurat în camera de deţinere. Astfel, au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Târgu Jiu, care a preluat procedura, dar în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul, la ora 15.15.

Deţinutul care s-ar fi sinucis este Cosmin Dumitru Cristea-Rostogolea, în vârstă de 40 de ani, din Târgu-Jiu, care a fost preşedintele Asociaţiei „Tinerii Gorjului”. Acesta a fost condamnat pentru viol.