Un deţinut de la Rahova povesteşte: Gică Popescu ţipa la noi, Meme Stoica ţipa la Jean Pădureanu VIDEO

Unul dintre deţinuţii de la penitenciarul Rahova susţine că George Copos, Gică Popescu şi Meme Stoica au fost extrem de supăraţi după încarcerare şi chiar recalcitraţi cu ceilaţi deţinuţi. Ei şi-au petrecut noaptea în aceeaşi celulă de la Rahova, iar Mihai Stoica ţipa la Jean Pădureanu să suporte detenţia. Potrivit România TV, Pădureanu a fost dus de urgenţă cu ambulanţa la spitalul penitenciarului Jilava, pentru că s-a simţit rău miercuri dimineaţă.

05 mart. 2014, 15:11
Un deţinut de la Rahova povesteşte: Gică Popescu ţipa la noi, Meme Stoica ţipa la Jean Pădureanu VIDEO

Vestea că au primit închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor i-a marcat pe greii fotbalului, iar cei care au ajuns la Rahova – George Copos, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Meme Stoica – au cerut consiliere psihologică atunci când au ajuns în arest.

Citeşte şi PANICĂ după sentinţă: Meme Stoica a avut nevoie de medic, tatăl său a fost dus la spital

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova a povestit cum a decurs primele ore alături de condamnaţii în Dosarul Transferurilor.

Erau un pic cam supăraţi. Acel om un pic mai bătrân (n.red. – Jean Pădureanu), i-a fost cam rău, au venit doamenle asistente acolo la el… Gică Popescu era cel mai terminat. El şi Meme Stoica. Meme Stoica ţipa la omul ăla mai bătrân să se calmeze, că nu are nimic, că nu e niciun fel de problemă, că scapă, că pleacă de-aici, că nu-i aşa o problemă. Gică Popescu a fost singurul care a ţipat la noi să-i lăsăm în pace„, a declarat deţinutul, pentru România TV.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu Steaua după condamnarea lui MM Stoica. Reghe a făcut planul cu Becali!

Între timp, din cauză că starea de sănătate a lui Jean Pădureanu s-a înrăutăţit, acesta a fost transportat de la Rahova la spitalul penitenciarului Jilava.

Citeşte şi Un jucător legendar al României a intrat în greva foamei după sentinţa din Dosarul Transferurilor