Un diplomat a INSULTAT un fost prim-ministru: Este PSIHOPAT şi ANORMAL

Kosovo a anunţat miercuri retragerea însărcinatului său cu afaceri în Muntenegru după ce l-a insultat pe reţele sociale pe fostul prim-ministru albanez Sali Berisha, pe care l-a calificat în special 'psihopat'.

31 iul. 2014, 07:13
Un diplomat a INSULTAT un fost prim-ministru: Este PSIHOPAT şi ANORMAL

Un diplomat kosovar a fost retras din Muntenegru după ce a insultat un fost prim-ministru albanez. Ministrul kosovar al afacerilor externe, Enver Hoxhaj, a decis ‘revenirea imediată’ în Kosovo a însărcinatului cu afaceri la Podgorica, Xhafer Ahmeti, ‘după publicarea pe reţele sociale de comentarii ce se abat de la regulile diplomatice’, a declarat un consilier al ministerului, Bashmir Xhemaj, pentru AFP, precizează Agerpres.

Pe contul său de Facebook, Ahmeti l-a calificat pe Berisha ‘anormal’ şi ‘psihopat’ din cauza criticilor acestuia la adresa succesorului său Edi Rama.

Citeşte şi Un diplomat polonez a angajat ASASINI pentru a-i ucide SOACRA MILIARDARĂ

Ahmeti este primul diplomat numit de Pristina în Muntenegru după stabilirea relaţiilor diplomatice între cele două state. El a intrat în funcţie în luna aprilie.

Kosovo, care şi-a proclamat unilateral independenţa faţă de Serbia în 2008, a fost recunoscut până acum de o sută de ţări, printre care Statele Unite şi 23 din cei 28 de membri ai Uniunii Europene.