Director beat mort, căzut în curtea şcolii: „Chiar elevii l-au ridicat de pe jos”

Directorul unui liceu din Calafat a filmat mort de beat în curtea școlii. Profesorii spun că, de multe ori, elevii sunt cei care îl ajută pe directorul beat criţă să se ridice.

03 oct. 2019, 13:30
Director beat mort, căzut în curtea şcolii: „Chiar elevii l-au ridicat de pe jos”

Directorul Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu” din Calafat a fost fotografiat căzut lângă o maşină, chiar în curtea liceului. Bărbatul recunoaşte că mai cade uneori, dar numai pentru că are probleme cu inima, şi nu pentru că ar bea. Maşina nu-i aparţine, este a unui coleg care s-a oferit să-l ducă pe director acasă după ce acesta nu s-ar mai fi putut ridica de la masa unde băuse.

„Da, maşina e a mea. Nu ştiu cine a făcut fotografia. A fost o zi onomastică în şcoală şi domul director a băut iar peste măsură. Împreună cu alţi colegi, l-am dus pe braţe la maşina mea, m-am oferit să-l duc acasă. Dânsul este şi mare, şi greu, nu am putut să-l băgăm în maşină, a zis să-l lăsăm acolo jos, să-şi mai revină. Într-un final, l-am dus acasă”, povesteşte un profesor al Colegiului Tehnic „Ştefan Milcu”, potrivit adevarul.ro.

„Din păcate, este foarte des văzut la şcoală sub influenţa băuturilor alcoolice. Eu l-am dus de multe ori pe braţe acasă. Şi l-am avertizat să se potolească, să nu mai bea, că o să-l filmeze careva, şi uite că s-a întâmplat. I-am zis şi s-a supărat pe mine, mi-a zis să-mi văd eu de treabă. Grav este că l-au văzut de atâtea ori aşa nu numai profesorii. Uneori chiar elevii l-au ridicat de pe jos. Mie, personal, mi-au spus că l-au văzut în curte, căzut lângă o maşină. O situaţie greu de comentat”, a mai spus profesorul.

Directorul a fost şi filmat după o altă petrecere în incinta şcolii.

„Este scandalos, toată lumea ştie că domnul director atunci când merge la vreo petrecere, rămâne ultimul la masă şi nu mai poate fi ridicat de acolo. S-a întâmplat de multe ori, nu o singură dată. Şi eu l-am cărat pe braţe şi -am dus acasă. Nu se poate abţine când vede alcool. Ăsta e adevărul. Şi, din păcate, nu se face doar el de râs, ne face şi pe noi. Toţi suntem arătaţi cu degetul din cauza comportamentului său”, spun şi alţi profesori.

Directorul neagă însă toate acuzaţiile.

„Eu nu pot să comentez chestiile astea, că nu ştiu cât de autentice sunt. E adevărat, eu sunt în poze, sunt în curtea şcolii, dar nu-mi mai amintesc. Eu nu beau să nu mai ştiu de mine, nu există dovezi, nimeni nu mi-a pus etilotestul, poate m-a lăsat inima, eu sunt cardiac”, a declarat directorul Colegiului.