Un director din Iași și-a organizat propriul concurs pe care tot el l-a picat. El a stabilit tematica și era singurul candidat

Un director din Consiliul Județean Iași, și-a organizat un concurs pentru altă funcție de șef pe care l-a picat cu brio.

11 aug. 2022, 13:36
Un director din Iași și-a organizat propriul concurs pe care tot el l-a picat. El a stabilit tematica și era singurul candidat

Iogen Gânju, director interimar în cadrul Consiliului Judeţean Iaşi, a candidat pentru postul de șef al Biroului Gestionarea Patrimoniului din cadrul Consiliului.

Surprinzător este faptul că, el a fost cel care a stabilit datele examenului și bibliografia șii tot el este cel care a picat, informează publicaţia locală Reporter de Iaşi. 

Citește și Costel Alexe, trimis în judecată într-un nou dosar de corupţie 

Iogen Gânju a început organizarea concursului, încă din  luna mai. În acest fel, Gânju dorea să-și asigure fotoliul în cadrul Consiliului Județean Iași, deoarece  acesta deține de 4 ani o funcție interimară de director al Direcției Tehnice din CJ.

Gânju a fost numit director interimar în perioada în care președinte al Consiliului Județean Iași era Maricel Popa, apoi a fost păstrat în funcție de către actualul președinte, Costel Alexe.

Conform publicației locale Reporter de Iași, Gânju şi-a fixat singur datele de concurs, și-a făcut bibliografia și tematica și și-a semnat atribuțiile. A picat însă la proba scrisă, cu 68,80 de puncte, în condițiile în care, nota minimă era de 80 de puncte, fiind funcție de conducere.

Întrebat fiind în legătură cu concursul la care a fost atât organizator, cât şi candidat, Iogen Gânju a spus că nu vrea să comenteze.

„Nu am eu atribuții pe această linie, avem departament de comunicare la CJ”, a transmis Iogen Gânju.

Conform ultimei declarații de avere postate pe site-ul Consiliului Județean Iași, Iogen Gânju a avut în ultimul an un salariu lunar net de 9.700 de lei.

Citește și Ana Bogdan a câştigat BCR Iaşi Open. Este primul ei titlu WTA din carieră