Un DONATOR de SPERMĂ acuzat că a organizat ORGII pentru a lăsa femei GRAVIDE a fost AMENDAT

Un bărbat din Marea Britanie este obligat să plătească despăgubiri de 300.000 de lire, după ce a fost acuzat că a organizat orgii sexuale pentru a lăsa femei gravide pe cale naturală, cu toate că donatorii de spermă nu au voie, prin contract, să întreţină relaţii sexuale cu femei care vor să fie însămânţate pe cale artificială.

27 iul. 2013, 19:12
Un DONATOR de SPERMĂ acuzat că a organizat ORGII pentru a lăsa femei GRAVIDE a fost AMENDAT

Un bărbat cunoscut sub numele de „Domnul F”, considerat unul dintre cei mai prolifici donatori de spermă din Marea Britanie, a fost obligat să plătească daune de peste 300.000 de lire unei femei pe care a cunoscut-o pe internet şi cu care a întreţinut relaţii sexuale pentru a o ajuta pe aceasta să rămână gravidă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Demnă de filme XXX: O VEDETĂ îşi face de cap în public, jucându-se cu SÂNII şi fundul altei femei

Tânărul şi-a făcut reclamă pe internet, unde le propunea femeilor „orgii de împerechere”. Astfel, el a cunoscut-o pe „Doamna M”, o femeie măritată, care nu putea să facă copii din cauza soţului ei. Femeia a povestit că cei doi s-au întâlnit în 2010, într-o cafenea, pentru a discuta, cu toate că soţul acesteia nu a fost de acord.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit şi au petrecut un weekend împreună, perioadă în care au făcut sex. Mai mult, ei s-au mai întâlnit în nenumărate rânduri, tânăra declarând că au fost peste „15 zile de sex” pe care „Domnul F” a încercat să le justifice ca fiind „15 însămânţări artificiale”.

Citeşte şi Poliţiştii AU RÂS până s-au înroşit. Motivul pentru care un BĂRBAT avea o PROSTITUATĂ în maşină

Judecătorii au ajuns la concluzia că ceea ce a făcut el este inacceptabil, mai ales că donatorii de spermă trebuie să nu îşi dezvăluie identitatea. Mai mult, tânărul va fi obligat să plătească pensie alimentară fetiţei sale, mai ales că femeia cu care a făcut sex a divorţat de soţul ei.