Un donator poate salva cel puţin trei vieţi. Peste 120 de elevi au sărit în ajutorul bolnavilor

Publicat: Marţi, 08 Mai 2018 14:17 // Actualizat: Marţi, 08 Mai 2018 14:17 // Sursa: romaniatv.net

Peste 120 de elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare au decis să își ajute semenii greu încercați și să doneze ceea ce au mai de preț – sângele, iar odată cu acesta și un strop de speranță, știut fiind că un donator poate salva cel putin trei vieți.

În zilele de 08 și 09 mai se desfășoară la sediul Școlii o campanie de donare de sânge, cu sprijinul personalului din cadrul Centrului de transfuzii Bacău.

Gestul elevilor vine în sprijinul oamenilor care luptă pentru viață, confirmând încă odată existența unui set de valori bine structurate, preluate de la familie și șlefuite pe parcursul educației continue, motiv pentru care întreg personalul didactic al Școlii este mândru de ei.

Conducerea Școlii acordă permanent sprijin elevilor săi pentru realizarea campaniilor umanitare și a acțiunilor de binefacere, conștienți fiind de importanța dezvoltării și propagării spiritului de echipă, de solidaritate, de coeziune, atât în rândul personalului din unitățile penitenciare cât și în societate.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
donare de sânge donatori elevi sânge
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H