Un edil londonez a postat pe Facebook o fotografie SCANDALOASĂ. În ce ipostază a apărut

Richard Barnes, un consilier local londonez din Hillingdon, a surprins reţeaua de socializare Facebook cu o fotografie de-a sa mai puţin obişnuită.

26 sept. 2013, 09:51

Un „autoportret” indecent realizat cu ajutorul telefonului mobil de către consilierul londonez Richard Barnes, fost adjunct al primarului Capitalei Marii Britanii, Boris Johnson, a apărut pe reţeaua de socializare Facebook, stârnind deopotrivă curiozitate şi stupoare.

Consilierul în vârstă de 65 de ani apare, în „autofotografia” realizată cu telefonul său mobil, cu pantalonii în vine şi pe jumătate dezbrăcat, dezvăluie tabloidul britanic Daily Mail. Întrebat de către publicaţia britanică despre această fotografie şi împrejurările în care a apărut pe Facebook, consilierul a spus că i-a fost piratat contul şi cineva a introdus acele imagini, ca să îl compromită, probabil.

„Sunt de 30 de ani în politică, nu sunt un prost nenorocit care să se preteze la asemenea lucruri. Habar nu am avut despre astea (fotografii, n.r.), până când un prieten le-a descoperit şi m-a sunat să îmi spună. Le-am şters acum pe toate”, a explicat Barnes. „Îmi pare rău că eu aş putea fi o ţintă, am fost piratat. Se mai întâmplă”, a adăugat el.

Povestea stânjenitoare despre fost adjunct al primarului Londrei în perioada 2008-2012, a apărut prima oară în publicaţia în Trending Central, care a sugerat că imaginile ar fi putut fi încărcate automat cu ajutorul unei aplicaţii iPhone pentru Facebook. Barnes neagă însă acest lucru şi spune că a fost „piratat” şi că nu este el în acele imagini compromiţătoare. Barnes este homosexual şi a recunoscut public acest lucru.