Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut de profesoară VIDEO

Un elev de la o şcoală din Capitală a stat şapte zile în spital după ce a fost bătut de profesoară. Mai mult, băiatul va rămâne mereu cu probleme la ureche. Părinţii copilului au făcut plângere, iar acum dascălul agresiv este cercetat pentru purtare abuzivă. Agresiunea s-a petrecut la aceeaşi şcoală unde luni un elev a fost înjunghiat, informează România TV.

22 ian. 2013, 14:38
Un elev a ajuns la spital după ce a fost bătut de profesoară VIDEO

„Când am venit seara acasă mi-a spus că m-a bătut doamna de engleză. M-a dat cu capul de perete, m-a luat de ureche şi mă doare urechea rău şi capul. Seara i-am pus picături. A doua zi şi mai rău, a treia zi la spital. Mi-au spus că trebuie internat, are ruptură de ligament. Trebuie internat şapte zile”, a declarat mama elevului.

După ce şi-a tratat copilul, mama a făcut plângere la poliţie şi a mers la şcoală să ceară explicaţii.

„Am mers la scoală, am vorbit cu doamnele directoare. Cu doamna învăţătoare şi cu doamna Rărăscu, cea care l-a bătut. I-am spus că băiatul e în spital din cauza dumneavoastră. Mi l-aţi lovit şi l-aţi băgat în spital. Nu îmi vine să cred că din atâta lucru s-a întâmplat o tragedie. Am încercat să comunicăm prin telefon la un moment dat, s-a început cu tot felul că avem şi noi experţi. Şi la un moment dat nu mi s-a mai răspuns la telefon”, a adăugat femeia.

Conducerea şcolii nu a oferit nicio explicaţie până în acest moment, dar a precizat că profesoara nu mai predă la această unitate de învăţământ. Parchetul a început însă investigaţia şi a audiat-o pe profesoară. Şi micuţul a dat o declaraţie, chiar de pe patul de spital.

Plângerea a fost depusă la secţia 24, iar în septembrie dosarul a ajuns la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Profesoara e anchetată pentru purtare abuzivă.

Părinţii băiatului vor ca nimeni să nu mai treacă prin această situaţie.

„Doresc ca această doamnă învăţătoare să nu mai profeseze. Niciodată”, a spus mama băiatului agresat.