Un elev a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Agresorul, un alt adolescent minor

Un elev de 16 ani a fost lovit cu un obiect ascuțit în mâna dreaptă, în curtea Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei, de către alt tânăr, miercuri, 3 aprilie.

03 apr. 2024, 16:03
Un elev a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Agresorul, un alt adolescent minor
Un elev a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Agresorul, un alt adolescent minor

Un băiat în vârstă de 16 ani, elev în clasa a 10-a, a fost atacat de un adolescent de aceeași vârstă. Victima a fost transportată imediat la spital. Din fericire, aceasta nu ar fi fost rănită foarte grav, suferind răni artificiale la nivelul antebrațului.

Citește și: Elev de 15 ani, înjunghiat în parc pentru că a refuzat să-i dea o tigară. Agresorul este un adolescent de 17 ani

Un elev a fost înjunghiat în fața Liceului Iuliu Maniu din București

Incidentul a avut loc în fața Liceului Tehnic Iuliu Maniu din București. Totul ar fi pornit în urma unui conflict mai vechi între cei doi.  Directoarea unității de învățământ a fost cea care a sunat la 112 și a raportat evenimentul. În momentul în care Poliția a ajuns la fața locului, agresorul deja fugise, însă a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, urmând a se aplica măsurile care se impun într-o astfel de situație. Se crede că minorul ar fi fost atacat, de fapt, de trei indivizi necunoscuți, care au pătruns în curtea liceului sărind gardul.

„Astăzi, 3 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituții de învățământ, din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unității de învățământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, polițiștii au depistat la scurt timp trei minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a fost depistat încă un minor implicat, aceștia fiind conduși la sediul secției pentru audieri. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul poliției.

Minorul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Elevul de la Colegiul Ion Creangă, care și-a înjunghiat profesoara, a fost arestat pentru 30 de zile