Un elev a murit după ce a pierdut autobuzul spre şcoală. Detalii şocante din anchetă

Daniel Chambers, un adolescent de 15 ani din Marea Britanie, a fost dat dispărut pe 13 decembrie, o zi ploaioasă, cu temperaturi scăzute. Patru zile mai târziu, băiatul a fost găsit mort și parțial dezbrăcat, la baza unui copac dintr-un sat. Procurorii au stabilit moartea tânărului a fost un accident.

27 oct. 2018, 06:15
Un elev a murit după ce a pierdut autobuzul spre şcoală. Detalii şocante din anchetă

Adolescentul era elev la o școală din localitatea Ottery St Mary, unde trebuia să ajungă pentru a susține mai multe teste, relatează BBC.

Polițiștii au fost alertați de mama băiatului care a semnalat dispariția fiului ei chiar în ziua în care acesta nu s-a mai întors acasă.

Trupul tânărului a fost descoperit pe 17 septembrie pe un câmp din apropierea localității Tipton St John. Polițiștii au descoperit o sticlă cu whisky în rucsacul băiatului, iar expertiza medico-legală a arătat că adolescentul consumase alcool.

Potrivit medicilor legiști, cauza decesului a fost hipotermia. Anchetatorii spun că, în anumite cazuri severe, unele dintre victime se dezbracă în mod neobișnuit.

Anchetatorii nu au aflat de ce tânărul a plecat de acasă și nu a reușit să ajungă deloc la școală. De altfel, polițiștii au aflat că tânărul nu plecase niciodată de acasă și era descris de prieteni ca fiind „timid și liniștit”.