Un elev de 12 ani a căzut de la 5 metri înălţime, la Liceul de Arte Plastice din Braşov

Echipajele intervin la Liceul de Arte Plastice din Răcădău, județul Brașov, după ce un băiat de 12 ani a căzut de la etaj.

21 feb. 2020, 11:53
Un elev de 12 ani a căzut de la 5 metri înălţime, la Liceul de Arte Plastice din Braşov

Intervenție de urgență la un liceu din județul Brașov, acolo unde un elev a fost victima unui accident foarte periculos. Primele informații arată că băiatul a căzut pe scara interioară, de la o înălțime de 5 metri. Copilul este conștient și prezintă suspiciunea de fractură de femur și dureri lombare.

Poliţiştii fac cercetări, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 12.40, Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unități de învățământ din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, o persoană în vârstă de 12 ani, care se afla în incinta unității școlare, s-ar fi precipitat de la înălțime, peste o balustradă.
Copilul, conștient, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate înălțimea de la care minorul s-a precipitat și cauzele producerii incidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent Nadia Olaru.