Un elev de 12 ani a fost BĂTUT de colegi pentru că nu le-a plătit TAXA DE PROTECŢIE

Poliţiştii ieşeni au demarat o anchetă după ce un copil în vârstă de 12 ani, din localitatea Dorobanţi, a fost dus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi.

23 nov. 2013, 08:36
Un elev de 12 ani a fost BĂTUT de colegi pentru că nu le-a plătit TAXA DE PROTECŢIE

Am fost sesizaţi că un elev a fost agresat de colegi. Se efectuează verificări. În funcţie de rezultatul anchetei se vor lua măsurile care se impun„, a declarat sâmbătă, Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, potrivit Agerpres.

Părinţii copilului, un elev în clasa a VI-a, spun că acesta a fost bătut de câţiva băieţi pentru că nu a vrut să plătească suma de 10 lei, drept taxă de protecţie. De frica repercusiunilor, părinţii nu au vrut să depună plângere la poliţie. Au sunat însă la serviciul 112 atunci când copilului i s-a făcut rău din cauza rănilor şi durerilor suferite din cauza bătăilor.

Sosit la faţa locului, echipajul medical de la Serviciul Ambulanţă a decis să transporte băiatul la Spitalul de Pediatrie din Iaşi. În urma investigaţiilor, medicii au decis să interneze copilul şi, totodată, au sesizat Poliţia.

Citeşte şi: SCANDAL la o şcoală din Capitală. Doi elevi, luaţi la bătaie de un tânăr