Panică în Iaşi. Elev de 14 ani dispărut fără urmă în drum spre şcoală, găsit în viaţă după mai multe ore

Un băiat de 14 ani, Ionuţ Nichita, elev la şcoala din localitatea ieşeană Hermeziu, comuna Trifeşti, a plecat marţi dimineaţă la ore, dar nu a mai ajuns. Fratele său a crezut că adolescentul s-a aruncat în Prut, însă acesta a fost găsit în cele din urmă, în viaţă, după mai multe ore de căutări.

17 feb. 2015, 07:18
Panică în Iaşi. Elev de 14 ani dispărut fără urmă în drum spre şcoală, găsit în viaţă după mai multe ore

Un băiat de 14 ani a dispărut marţi dimineaţa. Potrivit ziaruldeiasi.ro, din primele informaţii reielea că Ionuţ s-ar aruncat în Prut, după ce ghiozdanul copilului a fost găsit pe mal.

Fratele său a fost cel care a sunat disperat la 112. Reprezentanţii ISU au fost alertaţi şi au început căutările, care au durat patru ore. La finalul operaţiunii, Ionuţ a fost găsit pe malul apei, ud şi în stare de hipotermie.

Copilul fugise de acasă speriat că va fi pedepsit după ce la şcoală a fost prins cu filme deocheate pe telefon. Toată noaptea copilul nu a dormit de frica părinţilor, iar dimineaţă s-a dus glonţ şi s-a aruncat în Prut. Din fericire pentru el, apa a fost prea mică. Un echipaj medical l-a dus la spital. El este acum în afara oricărui pericol.