Un elev de 9 ani şi-a depus CV la NASA pentru postul de gardian al planetei împotriva contaminării extraterestre

Un elev de clasa a patra din statul american New Jersey speră să-și pună talentele de autoproclamat "Gardian al galaxiei" la lucru, depunându-și candidatura pentru postul de "ofițer pentru protecție planetară" scos la concurs de Agenția spațială americană (NASA) săptămâna trecută, relatează UPI.

07 aug. 2017, 08:57

Anunțul NASA i-a atras atenția elevului de 9 ani Jack Davis, care crede că este foarte potrivit pentru jobul remunerat cu un salariu cu șase cifre pe an, scrie agenția de știri sâmbătă.

„Poate am doar nouă ani, dar cred că aș potrivit pentru funcție. Unul dintre motive este faptul că sora mea spune că sunt extraterestru. De asemenea, am văzut aproape toate filmele despre spațiu și extratereștri pe care le puteam vedea”, a scris Jack într-o scrisoare scrisă de mână către NASA.

Davis a adăugat că este foarte bun la jocuri video și că speră să-și extindă cunoștințele despre spațiu urmărind filmele „Men in Black”, potrivit Agerpres.

„Sunt tânăr, așa că pot învăța să gândesc ca un extraterestru”, a spus el. Scrisoarea sa i-a atras atenția directorului NASA pentru știință planetară, Jim Green, care a trimis un răspuns.

Citeşte şi Anunţ incredibil. NASA se pregăteşte să dezvăluie EXISTENŢA EXTRATEREŞTRILOR

„Aud că ești un ‘Gardian al galaxiei’ și că ești interesat să devii ofițer pentru protecție planetară. Este grozav!”, a scris Green. „Postul nostru de ofițer de protecție planetară este cu adevărat tare și este o activitate foarte importantă. Este vorba despre a proteja Pământul de microbii foarte mici când aducem înapoi mostre de pe Lună, asteroizi și Marte”, a adăugat el, potrivit Agerpres.

Deși postul de ofițer pentru protecție planetară va fi probabil atribuit unui candidat cu ceva mai multă experiență decât un elev de clasa a patru, Green a spus că a fost încântat de oportunitatea de a stimula interesul față de spațiu și știință în rândul copiilor ca Davis.


loading...