Un elev de clasa a VI-a a fost bătut de profesor până a făcut pe el. Conducerea şcolii a deschis o anchetă

Un elev de clasa a VI-a de la  Liceul Teoretic "George Moroianu" din Săcele, Braşov, a fost bătut până a făcut pe el de un profesor de geografie.

20 nov. 2019, 10:08
Un elev de clasa a VI-a a fost bătut de profesor până a făcut pe el. Conducerea şcolii a deschis o anchetă

Conflictul dintre profesorul de geografie şi elevul din clasa a VI-a a început din cauza unui câine care ar fi intrat în curtea liceului. Copilul susţine că ar fi mototolit o hârtie şi a aruncat-o în câine, în timp ce profesorul spune că elevul a lovit câinele cu piciorul. Pentru acest motiv, cadrul didactic l-a luat la bătaie pe elev.

Tatăl elevului afirmă însă că profesorul l-a bătut pe fiul său, în curtea liceului, până a făcut pe el.

„L-a luat la bătaie pe copil, după care copilul a făcut pe el. Nu mi se pare normal, adică să baţi un copil în aşa hal încât să-şi facă nevoile pe el, nu e chiar în regulă. Noi ne-am adresat Poliţiei, Direcţiei de Protecţia Copilului şi am fost la medicul legist”, a spus Gheorghe Munteanu-Galiu, tatăl copilului bătut.

Un elev a fost ucis de un coleg de-al său de liceu. Agresorul s-a sinucis

Tatăl a precizat că băiatul are acasă câini şi alte animale şi este obişnuit cu ele, motiv pentru care nu crede că ar fi lovit câinele cu piciorul.

Copilul a fost dus la Medicina Legală pentru expertiză, iar familia este hotărâtă să depună plângere împotriva profesorului.

O anchetă a fost deschisă şi la nivelul şcolii din Săcele, Braşov.