INCIDENT la un liceu din Miercurea Ciuc: Un elev s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu prietena

Un elev de clasa a X-a de la un liceu din Miercurea Ciuc a ajuns la spital în stare gravă, marţi, după ce a sărit de la etajul al doilea al clădirii, în urma unui conflict cu prietena sa, şi ea elevă. În urma incidentului, care a avut loc într-o pauză, copilul a suferit multiple fracturi.

26 feb. 2013, 12:16
INCIDENT la un liceu din Miercurea Ciuc: Un elev s-a aruncat de la etaj după o ceartă cu prietena

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Filip Gheorghe, incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic „Venczel Jozsef” din Miercurea Ciuc, în timpul unei pauze, elevul sărind de la o fereastră a unei săli de la etajul al doilea al clădirii.

În urma incidentului, băiatul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a spus că elevul a suferit o fractură la un picior, fractură de bazin şi există suspiciunea unei fracturi la coloana vertebrală.

„Starea pacientului este gravă. A fost transportat de o ambulanţă medicală la spital cu fracturi la membrul inferior, fracturi de bazin şi a fost ridicată şi suspiciunea fracturii coloanei vertebrale”, a declarat Peter Szilard la România TV.

„Băiatul se certase cu prietena lui. Există şi varianta unei sinucideri, dar poate fi şi varianta unui gest teribilist, vrând să îi demonstreze prietenei sale că este capabil de anumite lucruri”, a spus Gheorghe Filip, precizând că la ora transmiterii acestei ştiri o echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc accidentul, potrivit Mediafax.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Harghita, Bartolf Hedwig, a preciza că adolescentul nu era un elev problemă şi că el a recurs la acest gest în urma unei „decepţii în dragoste”.

Motivul a fost decepţia în dragoste”, a spus Bartolf Hedwig, adăugând că băiatul a recurs la acest gest după ce prietena lui, şi ea elevă în clasa a X-a la o altă clasă, l-a anunţat că vrea să încheie relaţia.

Ea a precizat că băiatul a căzut pe aleea din faţa şcolii, fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Citeşte şi: SCANDAL pe holurile unui liceu. Un elev de clasa a X-a a AMENINŢAT CU UN CUŢIT un coleg de clasă


loading...