DEZMĂŢ în clasă, la Timişoara. Un elev dansează în chiloţi pe melodia Harlem Shake VIDEO

Publicat: Joi, 07 Martie 2013 11:46 // Actualizat: Joi, 07 Martie 2013 12:04 // Sursa: RTV.net

Un elev de la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara a fost filmat în timp ce dansa în chiloţi pe melodia Harlem Shake, printre colegele sale, în sala de curs.

Foto: youtube.com

Un elev în clasa a zecea al unuia dintre cele mai prestigioase licee din Timişoara a fost filmat doar în lenjerie intimă şi cu o cagulă trasă pe cap în timp ce dansa lasciv printre colegii săi, potrivit exclusivtm.ro.

După puţin timp elevul în chiloţi apare dansând pe bănci, înconjurat de colegii săi, care simulează dansul Harlem Shake.

"Va fi convocat Consiliul profesoral în acest caz. Sancţiunile pot să meargă de la scăderea notei la purtare până la mutarea disciplinară în altă instituţie de învăţământ. Nu poate fi vorba de exmatriculare. Şi ceilalţi copii vor fi sancţionaţi", a declarat la România TV Sorin Ionescu, directorul Colegiului Bănăţean Timişoara.

Se pare că filmuleţul a fost realizat într-o pauză, imediat după ce elevii s-au întors de la ora de sport. Elevul care apare în chiloţi a postat pe internet, la presiunea colegilor, materialul video.

 

Fenomenul Harlem Shake degenerează la Cluj. Elevii de clasa a VII îşi arată fundul VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 09:30
...Tânărul a investit 4.000 de euro in laboratorul în care munceşte şi 14 ore pe zi. Citeşte şi DEZMĂŢ în clasă, la Timişoara. Un elev dansează în chiloţi pe melodia Harlem Shake VIDEO “Se setează...
07 mar 22:43
Răspunde | Votează email 0 email
Alex
din cand "an" cand ar trebui sa mai citesti o CARTE!
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H