Un elev din Tulcea a fost ÎNJUNGHIAT în curtea şcolii

Şirul scandalurilor din şcolile româneşti pare că nu se mai termină. Miercuri, un elev de 19 ani de la un liceu din Tulcea a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în curtea şcolii, informează România TV.

27 feb. 2013, 14:37
Un elev din Tulcea a fost ÎNJUNGHIAT în curtea şcolii

Incidentul s-a petrecut, în jurul orei 15.30, la Liceul Metalurgic din Tulcea. Atacul a fost semnalat la serviciul 112, iar imediat o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului.

„Medicii de pe ambulanţă au constat că un elev de 19 ani, care fusese înjunghiat, prezenta o plagă la torace, sângera şi avea tensiunea scăzută. Tânărul a primit primul ajutor, iar după ce starea lui a fost stabilizată, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Tânărul este în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericolul”, a declarat la România TV directorul serviciului de ambulanţă Tulcea, Dumitru Vâlcu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, tânărul a început să se certe cu un grup de persoane aflate pe terenul de fotbal al unităţii de învăţământ, potrivit Mediafax. Ulterior, conflictul verbal s-a transformat într-unul fizic, elevul fiind agresat de către membrii grupului, unul dintre aceştia lovindu-l cu un cuţit în zona toracelui. Elevul a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Imediat, în zonă au ajuns echipajele de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea, care au asigurat locul faptei până la sosirea echipei de specialişti, coordonată de şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Viorel Iuliu Oltu, care a făcut cercetarea la faţa locului. „Menţionăm că unitatea de învăţământ avea pază fizică proprie şi supraveghere video”, a mai precizat Daniela Condrea.

În prezent, poliţiştii tulceni încearcă identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul.