Un elev din Ungaria, căutat în Lacul Sf. Ana după ce nu a mai ieşit din apă

Un elev de 14 ani din Ungaria este căutat de pompieri în Lacul Sfânta Ana, unde s-a scăldat alături de colegi, dar nu a mai ieşit din apă. Acesta se afla în excursie cu clasa în judeţul Harghita.

03 iun. 2015, 20:23
Un elev din Ungaria, căutat în Lacul Sf. Ana după ce nu a mai ieşit din apă

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Ovidiu Dudu, a declarat că grupul de copii din Ungaria, elevi din clasele V-VIII, dintr-o localitate aflată în apropierea oraşului Budapesta, se afla în excursie la Lacul Sfânta Ana, scrie Mediafax. Miercuri, însoţitoarea le-a dat voie elevilor să se scalde în lac.

Când cerul s-a înnorat şi vremea a început să se înrăutăţească, elevii au ieşit din apă, mai puţin un băiat în vârstă de 14 ani, care nu a mai fost văzut nici înotând, nici alături de ceilalţi colegi.

La Lacul Sfânta Ana au ajuns şi poliţiştii, care ajută la căutarea copilului dat dispărut. Totodată, cinci scafandri din judeţul Covasna şi de la Serviciul Salvamont-Salvaspeo al Consiliului Judeţean Harghita urmează să ajungă la Lacul Sfânta Ana pentru a oferi ajutor.

Citeşte şi Bărbat de 33 de ani, dispărut în mare la Costineşti