Un elev din Vaslui, în spital după ce a fost bătut de profesor VIDEO

Un elev de clasa a VI-a din Vaslui a fost bătut de dascăl până a avut nevoie de îngrijiri medicale. Părinţii copilului susţin că dirigintele i-a aplicat în clasă o corecţie atât de severă, încât l-a băgat în spital. Profesorul spune că abia dacă şi-a atins elevul. Conducerea şcolii va deschide o anchetă.

30 nov. 2011, 16:19
Un elev din Vaslui, în spital după ce a fost bătut de profesor VIDEO

Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de curs, la Şcoala Generală din Şerboteşti, judeţul Vaslui. Cum a ajuns acasă, băiatul le-a povestit părinţilor că dirigintele l-a lovit din senin, fără un motiv anume.

„A venit de la şcoală plângând, abia mergea. A zis că a fost lovit la coastă, la cap, îi curgea sânge din nas”, a spus tatăl băiatului.

Speriaţi, părinţii au chemat ambulanţa. Ei nu exclud nici varianta ca băiatul lor să fi făcut năzbâtii la şcoală. „Să mă cheme să îmi spună mie, nu să mi-l bată în halul ăsta”, a precizat mama elevului bătut.

Dirigintele susţine că nu l-a bătut pe băiat, ba chiar lansează ipoteza că elevul s-ar fi bătut în drumul spre casă. „Nu i-am făcut nimic, numai cât l-am atins aşa un pic. Poate s-a bătut cu cineva pe drum”, a declarat dirigintele băiatului.

Conducerea şcolii va ancheta cazul în Consiliul Profesoral. Inspectoratul Şcolar Vaslui aşteaptă punctul de vedere al Consiliului Profesoral pentru a lua apoi eventuale măsuri.