Un eminent savant german acuză: „Guvernele au luat măsuri absurde împotriva COVID-19! Ne sinucidem colectiv, din cauza unei năluciri”

În timp ce toată lumea este panicată şi isterizată de pandemia de coronavirus, marii savanţi ai lumii sunt mult mai relaxaţi când vine vorba de coronavirus şi încearcă să liniştească populaţia cu argumente ştiinţifice.

30 mart. 2020, 13:25
Un eminent savant german acuză: „Guvernele au luat măsuri absurde împotriva COVID-19! Ne sinucidem colectiv, din cauza unei năluciri”

Sucharit Bhakdi este un reputat specialist în microbiologie, fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg, din Mainz, şi şeful Institutului Medical de Microbiologie şi Igienă şi unul dintre cei mai reputaţi oameni de ştiinţă ai ai Germaniei.

Ca un cercetător care de-a lungul vieţii a studiat mulţi viruşi, răspândirea şi efectele lor şi a avut de-a face cu multe pandemii (doctorul Bhakdi are 73 de ani), el consideră nejustificate măsurile luate de autorităţile din întreaga lume de închidere a ţărilor şi economiilor lor, de reama răspândirii Covid-19.

Citeşte şi Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a făcut MARELE ANUNŢ. Când vom avea tratamentul pentru CORONAVIRUS

Măsurile luate sunt groteşti, absurde şi foarte periculoase. În acest fel speranța de viață de milioane este scurtată, iar impactul îngrozitor asupra economiei mondiale amenință existența a nenumărate persoane. Consecințele asupra îngrijirii medicale sunt profunde. Serviciile pentru pacienții aflați în dificultate sunt deja reduse, multe intervenţii chirurgicale sunt anulate, personalul spitalelor nu mai este suficient. Toate acestea vor avea un impact profund asupra întregii noastre societăți„, spune profesorul Bhakdi.

Italia de Nord este China Europei, din punct de vedere al poluării

„Toate aceste măsuri duc la autodistrugere și sinucidere colectivă bazată pe nimic altceva decât pe o nălucire”, mai avertizează reputatul microbiolog german.

Profesorul Bhakdi este convins că vorbim de un fals pericol şi consideră că numărul „aparent” mare de morţi are mai degrabă cauze locale, specifice anumitor regiuni, decât sunt cauzate de agresivitatea Covid-19. „Ce au în comun China şi nordul Italiei? Îngrozitoarea calitate a aerului, poluarea! Din acest punct de vedere, al poluării, Italia de Nord este China Europei. Plămânii locuitorilor au fost afectaaţi de decnii de poluare„, ne spune profesorul Bhakdi.

Interviul cu profesorul Sucharit Bhakdi, în clipul de mai jos: