Un faimos cântăreţ şi model s-a sinucis din cauza depresiei cauzate de pandemie. Vedeta avea 41 de ani

Artistul venezuelean Anthony Galindo a murit în weekend, el nemaiputând fi salvat după o tentativă de sinucidere pe care a avut-o duminică, 27 septembrie.

05 oct. 2020, 11:46
Un faimos cântăreţ şi model s-a sinucis din cauza depresiei cauzate de pandemie. Vedeta avea 41 de ani

Apropiaţii artistului susţin că acesta ar fi intrat într-o gravă depresie din cauza restricţiilor cauzate de pandemia de coronavirus, care a afectat din plin industria de divertisment. Veniturile lui Anthony Galindo, asemenea altor artişti, au fost puternic afectate, el fiind nevoit să-şi anuleze concertele.

Anthony Galindo, cunoscut sub nujmele de „Papi Joe”, era căsătorit şi avea o fiică, Elizabeth Michelle. La dorinţa sa expresă, încă de când era în viaţă, organele sale vor fi donate.

Citeşte şi Un celebru actor american a fost împuşcat mortal în Atlanta

Născut în 1979 în Venezuela, dintr-un mamă columbian şi o mamă venezueleancă, artistul a murit într-un spital din Florida. 

El s-a lansat în lumea artistică de la vârsta de 16 ani, făcând parte din grupul Menudo, un fenomen al anilor ’80-’90. }n 1997 a trecut la MDO, cu care a avut şi mai mare succes, câştigând două discuri de aur şi unulş de platină cu albumele Un poco más (1999) şi Subir al cielo. A făcut parte, de asemenea, din grupurile Kumbia Kings and Proyecto Uno.