Un faimos terapeut austriac a descoperit remediul pentru vindecarea cancerului. REŢETA sucului minune

Tratamentul lui Breuss impotriva cancerului consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile. Avand in vedere ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. 

15 nov. 2016, 16:53
Un faimos terapeut austriac a descoperit remediul pentru vindecarea cancerului. REŢETA sucului minune
Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca teoria sa spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Asadar, prin consumul a nimic altceva decat a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate.
 
Reteta lui Breuss pentru tratarea definitiva a cancerului
 
A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete.
 
Ingrediente:
 
– 300 de grame de sfecla rosie
 
– 100 de grame de morcov
 
– 100 de grame de radacina de telina
 
– 70 de grame de cartof crud
 
– 30 de grame ridichi
 
Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

Preparare :
 
Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider.
 
Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.
 
De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).
 
Rudolf Breuss a fost un terapeut faimos de origine austriaca, un barbat educat care i-a sprijinit pe cei din jurul sau. Nascut in 1899, el si-a dedicat intreaga viata descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile. Breuss insusi a pretins ca inca din 1950, el a vindecat cu success peste 2000 de pacienti.
 
Din 1986 pana in prezent, exista peste 45.000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.