Un FILM HORROR i-a distrus viaţa unei FEMEI: Am început să am HALUCINAŢII FOTO

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienţă şocantă după ce în anul 1973 a văzut unul dintre cele mai horror filme de groază. Astfel, ea a început să aibă halucinaţii vizuale şi atacuri de panică.

09 sept. 2014, 14:55

Gina Frost, o femeie din Marea Britanie, recunoaşte că regretă decizia de a se uita în urmă la 40 de ani la filmul „Exorcistul”. Astfel, din caza acestei producţii, ea a dus timp de 40 de ani o viaţă de coşmar, potrivit Metro.

Citeşte şi Incidentul depăşeşte orice FILM de GROAZĂ. Gestul MACABRU făcut de un BĂRBAT după o ceartă cu SOŢIA

Astfel, din cauza scenelor de groază, femeia a început să aibă halucinaţii şocante, motiv pentru care a ales să nu mai iasă din casă. Mai mult, ea recunoaşte că şi-a visat până şi moartea. Gina a mers la medic şi astfel a descoperit că suferă de stres post-traumatic. Ea urmează în prezent un tratament şi pare să dea semene de însănătoşire.

Citeşte şi INCIDENT ŞOCANT lângă o BISERICĂ. O femeie a murit PE LOC, în câteva SECUNDE, sub privirile IUBITULUI FOTO

La doar o săptamână după ce m-am uitat la film, am început să văd şobolani alergând pe pereţi. Stăteam zile întregi închisă în dormitor de teamă. Mi-a fost ruşine să îi spun soţului ce mi se întâmplă. Abia după 15 ani i-am mărturisit prin ce trec. Am crezut că sunt nebună, însă de când iau medicamente ma simt mai bine. Halucinatiile nu mai sunt atat de dese„, a povestit femeia.