Un fost concurent la Românii au Talent, MORT la 30 de ani. Declaraţii TERIBILE ale familiei

Claudiu Constantin Toader, un instructor de pizza devenit celebru după participarea la Românii au talent, a fost găsit mort în casă, la numai 30 de ani. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a făcut un duş fierbinte, a povestit unul dintre fraţii săi.

06 iul. 2015, 18:32
Un fost concurent la Românii au Talent, MORT la 30 de ani. Declaraţii TERIBILE ale familiei

Claudiu Constantin Toader a fost resuscitat zeci de minute de medicii care au intervenit de urgenţă, la apelul fratelui geamăn al tânărujlui. Un al frate al său, George, a dezvăluit că pertificatul de deces al lui Claudiu scrie „insuficienţă respiratorie acută”.

„A venit din oraş şi şi-a dat drumul la cadă. Apa a fost prea fierbinte, a suferit un şoc termic. L-a găsit fratele meu, cu insuficienţă respiratorie. L-au resuscitat medicii vreo 45 de minute. În urmă cu câteva săptămâni se lovise la cap când a sărit în piscină. Pe certificatul de deces scrie foarte clar: insuficienţă respiratorie acută. E un şoc, un vis. Aş vrea să mă trezesc. Îl vom înmormânta marţi, după ora 12:00, în Negoeşti”, a declarat fratele instructorului de pizza Claudiu Constantin Toader.

Claudiu Constantin Toader, care a ajuns în semifinala celui de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent” după ce a jonglat cu blatul de pizza, a fost găsit mort în casă la sfârşitul săptămânii trecute de către unul dintre fraţii săi.