Un fost DEŢINUT a fost arestat, după ce a petrecut o săptămână în închisoare, deghizat în GARDIAN

Un fost deţinut îndrăgostit de închisoare a fost arestat, după ce a petrecut o săptămână printre prizonieri, deghizat în gardian. Bărbatul a fost prins în momentul în care muta deţinuţii dintr-o celulă în alta.

02 mart. 2013, 19:16
Un fost DEŢINUT a fost arestat, după ce a petrecut o săptămână în închisoare, deghizat în GARDIAN

Matthew Matagrano este un fost deţinut al închisorii Rikers Island din New York. După ieşirea din închisoare, bărbatul a decis să se întoarcă, deghizat în gardian. El s-a folosit de o insignă şi un act de identitate fals, potrivit Mirror.

Conform anchetatorilor, fostul deţinut a reuşit să lucreze în penitenciar timp de o săptămână, înainte să fie arestat de colegii lui de breaslă, gardienii închisorii. El s-a dat de gol în momentul în care a început să mute prizonierii dintr-o celulă în alta. În prezent, nimeni nu ştie de ce bărbatul în vârstă de 36 de ani a vrut să petreacă mai mult timp în închisoare.

Citeşte şi Evadare tragi-comică: Un deţinut a rămas blocat în timp ce încerca să scape FOTO

Se pare că el nu este la prima tentativă de acest fel, fiind arestat în trecut, după ce s-a deghizat în inspector şcolar, pentru a avea acces în mai multe şcoli din ţară. Mantagrano este considerat un infractor periculos, după ce are mai multe dosare penale pentru abuz sexual. 

Citeşte şi Închisoarea în care ai vrea să locuieşti GALERIE FOTO