Un fost director al unui liceu din Neamţ, dat dispărut. Pompierii îl caută de două zile

Fostul director al unui liceu din judeţul Neamţ a fost dat dispărut. El a plecat de acasă, spunând că are ceva treabă, dar n-a mai ajuns unde ar fi trebuit. Pompierii îl caută într-un lac din zonă.

06 oct. 2016, 19:07
Un fost director al unui liceu din Neamţ, dat dispărut. Pompierii îl caută de două zile

Profesorul Ioan Pîcu, în vârstă de 63 de ani, fostul director al Liceului Borca, fost profesor de sport la aceeași instituție de învățământ, este dat dispărut de marţi dimineață, de când a plecat de acasă, spunând că are ceva treabă, dar n-a mai ajuns unde ar fi trebuit, scrie zch.ro.

Mașina lui, cu telefoanele mobile înăuntru și cu actele de identitate, a fost găsită în comuna Hangu, în apropierea Lacului Izvoru Muntelui. Se pare că profesorul aflase recent că suferă de o boală și a clacat pe acest fond. Atât marți, cât și miercuri s-au făcut căutări în lac, însă fără rezultat.

Marți, 4.10.2016 la ora 10:53, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat de către Poliția comunei Hangu prin apel la 112, despre o persoană dispărută, posibil înecată în lacul Izvoru Muntelui pe raza comunei Hangu. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamț, Garda 2 Poiana Teiului cu 2 autospeciale de intervenţie, barca pneumatică şi echipajul de prim ajutor SMURD. S-au executat misiuni de căutare a persoanei atât la suprafaţa apei, cât şi prin pădure, fără ca aceasta să fie găsită, urmând a fi reluate căutările„, a declarat lt. Marcel Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Citeşte şi Căutări disperate pe Dunăre, în Tulcea. Un bărbat a dispărut