Un fost liberal, ATAC la Iohannis: E o ruşine! Cum vrea el să fie preşedinte

Sorin Ilieșiu, ales senator de Sibiu pe listele PNL, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis. Ilieşiu spune că este inadmisibil faptul că Iohannis vrea să ajungă preşedintele ţării pentru că primarul Sibiului nu a participat niciodată, în ultimii 14 ani la sărbătorirea zilei naţionale.  

02 aug. 2014, 12:02
Un fost liberal, ATAC la Iohannis: E o ruşine! Cum vrea el să fie preşedinte

„Fostul meu coleg de partid nu a reuşit decât 18%. Mai mare ruşinea. În mod incredibil şi-a transformat marele eşec în reuşită şi s-a erijat în preşedintele PNL şi în candidatul aşa-zisei drepte pentru funcţia de preşedinte al României. El care nu binevoieşte de 1 Decembrie, de Ziua Naţională, unde eu am fost prezent, dânsul niciodată nu a fost în cei 14 ani de când e în fruntea Sibiului. Sfidează poporul român! Cum vrea să ajungă Peședintele României? E o rușine!”, a declarat Ilieșiu, într-o intervenţie în direct la România TV

Ilieşiu a mai spus că noul USL se va numi Uniunea Social Liberală Reformatoare, USLR. 

„Refacerea USL va însemna sfârşitul politic al lui Traian Băsescu, cel care a încercat în acest an şi a reuşit să-şi pregătească terenul pentru a deveni viitorul preşedinte al noului Partid Naţional Liberal, adică domnul Băsescu să deveni succesorul brătienilor, al lui Duca, Tătărescu, al celor care au făurit România civilizată”, a mai spus Ilieşiu.