Un fost mare fotbalist român, declaraţie-şoc: „Poate vine nenea Putin și ne scapă!”

Ionel Ganea (48 de ani), fostul atacant al echipei naţionale a României, a oferit o declarație şocantă, referindu-se la președintele Rusiei, Vladimir Putin.

15 mart. 2022, 19:22
Un fost mare fotbalist român, declaraţie-şoc: „Poate vine nenea Putin și ne scapă!”
Un fost mare fotbalist român, declaraţie-şoc: "Poate vine nenea Putin și ne scapă!"

Un fost mare fotbalist român, declaraţie-şoc: „Poate vine nenea Putin și ne scapă!”. Ionel Ganea a analizat în mod deplasat situația fotbalului românesc.

Un fost mare fotbalist român, declaraţie-şoc: „Poate vine nenea Putin și ne scapă!”

„Nu vedeți unde a ajuns fotbalul românesc? E în colaps financiar. Și Liga Profesionistă, și Federația. Niciodată n-am mai văzut fotbalul românesc în halul acesta. Poate ne ajută nenea Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii”, a spus Ionel Ganea pentru Fanatik.

Mircea Lucescu sare în apărarea ruşilor! Cât crede că va dura războiul şi ce spune despre ucraineni

Fostul mare atacant susține că niciodată nu a văzut fotbalul românesc într-o asemenea situație și atrage atenția la faptul că Mircea Sandu și Dumitru Dragomir sunt ultimii conducători care au contribuit la dezvoltarea fotbalului în România.

Gafă uriaşă la Poli Iaşi! Mesajul „Stop War”, afişat anapoda. În ce s-a transformat îndemnul

„Cam așa e treaba. Iar culmea culmilor este că, de când s-a înființat Federația Română de Fotbal, nu a fost niciodată în istorie un președinte care să nu aibă contracandidat. E o strategie mincinoasă, care nu e de viitor Uitați-vă unde am ajuns! Nu mai jucăm în nicio o cupă europeană, nu mai vin jucători tineri din urmă. E foarte dureros. Cred că Mircea Sandu și Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. Greu va mai face cineva ce au făcut. Erau deștepți. Din păcate, interesul național a devenit interes personal. Greu mai scăpăm de necazul ăsta”, a mai spus Ionel Ganea.