Principele Nicolae, gest emoţionant la revenirea în ţară, după luni de EXIL. A aprins lumânări la clubul Colectiv VIDEO

Principele Nicolae al României, exclus din linia succesorală la tron, a fost văzut aprinzând lumânări la Club Colectiv, unde zeci de tineri au murit în ume devastatorului incendiu din noiembrie.

24 ian. 2016, 09:49
Principele Nicolae, gest emoţionant la revenirea în ţară, după luni de EXIL. A aprins lumânări la clubul Colectiv VIDEO

Fostul principe Nicolae al României, scos din linia succesorală la tron prin decizia bunicului său, regele Mihai, a revenit în România. Nicolae a mers la clubul Colectiv, unde a aprins o lumânare şi s-a rugat pentru victimele tragediei, potrivit România TV.

Citeşte şi Doi pacienţi răniţi în incendiul de la Colectiv, internaţi în spitalele din Bucureşti. 14, în străinătate

În ceea ce priveste alungarea principelui de la casa regală, neoficial au apărut numeroase scenarii şi variante: de la implicarea lui Nicolae în afaceri controversate şi probleme cu drogurile, până la o relaţie ascunsă cu o tănără pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Citeşte şi Principele Nicolae se stabileşte în România

Un bucureştean care l-a văzut pe Nicolae aprinzând lumânări la Club Colectic, a scris pe Facebook: „Am trecut astăzi pe la club COLECTIV să aprind o lumânare. Am avut plăcuta surpriza să văd pe cineva pe care nu l-am vazut noi de mult timp. Nu a uitat de noi și de casa lui. Sper că va găsi din nou” Drumul spre casă”, scrie pe Facebook un bucureștean care l-a surprins pe Nicolae la locul de rugăciune de la Clubul Colectiv. Bucureşteanul a postat şi o fotografie cu Nicolae aprinzând lumânări în memoria victimelor de la Club Colectiv.