Un fost mercenar în Legiunea Străină, MĂCEL în spital: A omorât un pacient, pe altul l-a băgat în comă VIDEO

Atac fără precedent într-un spital din România. Un fost mercenar din Legiunea Străină a omorât un pacient, iar pe altul l-a băgat în comă. Scenele de groază s-au petrecut la Spitalul Judeţean din Bacău. Bărbatul venise la spital pentru o expertiză psihiatrică, iar la un moment dat s-a dezlănțuit și i-a atact pe cei doi cu stativul de la perfuzie.

23 dec. 2014, 16:16
Un fost mercenar în Legiunea Străină, MĂCEL în spital: A omorât un pacient, pe altul l-a băgat în comă VIDEO

Tragedia a avut loc în Spitalul Judeţean din Bacău. Atacatorul a lovit doi pacienţi care, spun surse din spital, ar fi fost puşi de angajaţi ca să-i supravegheze pe ceilalţi bolnavi, potrivit România TV.

Rambo nu iartă! Rambo pedepseşte oamenii. Au terorizat toată psihiatria, şi-au bătut joc într-un hal fără de hal, m-au legat, m-au bătut„, a declarat criminalul.

Agresorul a fost luptător în Legiunea Străină şi a făcut două victime din două lovituri fatale. „I-am omorât pentru că au meritat. Îşi bat joc de lumea săracă. Altul n-are bani să ia o pâine şi vin aici şi îşi bat joc de ei. I-am pedepsit. Trebuia să pedepsesc patru oameni, dar am reuşit să pedepsesc doar doi. Nu să omor!„, a mai spus criminalul.

Bărbatul este atât de puternic şi de bine antrenat, încât a reuşit să comită atacul deşi era sub medicaţie de patru zile. „A lovit ca un profesionist. Sunt nişte lovituri destul de puternice şi în puncte nevralgice ale organismului„, a declarat un reprezentant al Spitalului Judeţean din Bacău.

Responsabilii spitalului au spus că totul a avut loc într-un moment de neglijenţă al personalului. În urma anchetei se vor stabili sancţiunile, care pot merge până la destituiri.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat şi-a ucis părinţii tăindu-le gâtul. „Tata l-a omorât pe Ioan Botezătorul. Aşa a vrut Domnul” VIDEO