Un fost ministru de interne se retrage la Muntele Athos VIDEO

Traian Igaş va celebra revelionul pe stil vechi prin rugăciune, alături de călugării de la Athos şi de câţiva colegi din Senat. Fostul ministru spune că va respecta întocmai programul călugărilor şi se va trezi cu noaptea în cap pentru rugăciune.

13 ian. 2015, 13:14
Un fost ministru de interne se retrage la Muntele Athos VIDEO

După ce a petrecut de sărbători, cu masa îmbelşugată, prieteni şi voie bună, fostul ministru Traian Igaş merge să se reculeagă la Muntele Athos.

„Este prima dată când particip la slujba dintre ani pe ritul vechi. Este cea mai mare slujbă care se ţine aici pe Athos, slujba de sf. Vasile. Se oficiază pe tot parcursul nopţii dintre ani, cred că e o experienţă interesantă pentru orice creştin ortodox (…) Vom sta patru zile şi ne vom ruga în fiecare zi pentru noi, pentru familiile noastre şi pentru toţi cei din ţară. Vom intra în programul pe care stareţul chiliei îl stabileşte, de la 4 la 8 slujba, exceptand slujba de sf. Vasile care va ţine toată noaptea”, a declarat Traian Udrea.

Traian Igaş nu este singurul politician care ajunge pe Muntele Sfânt. Traian Băsescu sau Gigi Becali s-au rugat şi ei alături de călugării români de la Muntele Athos.