Un fost model Playboy şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Croaţiei. Anunţă că va legaliza marijuana şi prostituţia

Fostul model Playboy Ava Karabatic a anunțat că îşi va depune candidatura pentru alegerile președințiale care vor avea loc țara sa la începutul anului viitor.

07 oct. 2019, 17:47
Un fost model Playboy şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Croaţiei. Anunţă că va legaliza marijuana şi prostituţia

Ava Karabatic are 31 de ani şi spune că a decis să candideze la preşedinţie pentru că are o charismă puternică, în afară de faptul că este „sensibilă, dreaptă şi onestă”.

Mulţi mă consideră o simplă stea, dar realitatea este complet diferită. Sunt înainte de toate profesoară, scriitoare și artistă. Trăiesc o viață normală, ca majoritatea oamenilor„, a transmis Ava Karabatic. Ea mai spune că nu este doar o „fată drăguță”, ci o femeie capabilă să ofere totul pentru a avea succes.

Ava Karabatic și-a prezentat și programul de guvernare, în care, printre altele, propune interzicerea avortului după a șasea săptămână de sarcină. De asemenea, ea are în plan reducerea importurilor şi în acelaşi timp creșterea exporturilor.Alte promisiuni sunt legalizarea marijuanei și a prostituției , consolidarea politicilor anticorupție și reforma sistemului de educație și justiție.

În cazul în care candidatura sa se va concretiza, top-modelul se va confrunta cu actualul președinte al țării, Kolinda Grabar-Kitarovic, care la alegerile din ianuarie 2020 speră să câștige un nou mandat de 5 ani.