Un fost parlamentar s-a folosit de o legitimaţie expirată ca să intre într-un penitenciar

Publicat: Luni, 07 Septembrie 2015 13:36 // Actualizat: Luni, 07 Septembrie 2015 13:36 // Sursa: romaniatv.net

Fostul parlamentar Ion Rădoi a intrat la o vizită într-un penitenciar cu o legitimaţie falsă. El s-a identificat ca senator, chiar dacă nu mai are această calitate de mai bine de şapte ani.

Ion Rădoi a vrut să viziteze o cunoştinţă încarcerată la penitenciarul de minori şi tineri. Odată ajuns acolo, el a prezentat o legimaţie expirată de mai bine de şapte ani, potrivit România TV. Angajaţii penitenciarului şi-au dat seama de neregulă şi au anunţat autorităţile. Conducerea Senatului a fost sesizată şi, luni, în şedinţa forului de conducere se va discuta despre acest caz.

Ion Rădoi a fost şi deputat şi senator în perioada 2000-2008.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 sep 14:46
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2
1
EUR
4.7790
RON
24 Jan
noapte -3 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H