Un fost poliţist a murit într-un accident violent petrecut la Fălticeni FOTO

Un bărbat în vârstă de 61 de ani care a lucrat ca poliţist criminalist a murit în urma unui accident rutier violent petrecut ieri după-amiază, pe strada Armatei din municipiul Fălticeni.

05 oct. 2018, 12:12

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.15, când Vasile Lupeş, fostul poliţist, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, ar fi efectuat o manevră neregulamentară, peste marcajul dublu continuu, moment în care maşina acestuia a fost lovită foarte violent în partea laterală stânga de un autoturism care venea din spate, pe acelaşi sens de mers, condus de un tânăr din Hârtop, scrie monitorulsv.ro. Condiţiile exacte în care s-a produs impactul urmau să fie stabilite de poliţiştii rutieri.

Citeşte şi Tragedie pe o autostradă din Rusia: 13 morţi şi doi răniţi într-un grav accident rutier

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Fălticeni, cu echipaj de descarcerare. Aceştia au constatat că şoferul autoturismului Skoda era încarcerat. Bărbatul a fost extras din maşină de pompieri şi predat unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fiind transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Celălalt şofer a ajuns tot la spitalul din Fălticeni, însă cu leziuni uşoare.